Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ξ€ΧΑ$€$;;; Σάββατο, 20 Ιουλίου - Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας - Ώρα: 20:00



Ξ€ΧΑ$€$;;; 20 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, στο Οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, Λευκωσία και ώρα: 20:00 η μεγαλύτερη Εθνικιστική Πορεία.
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα σε κάθε συμπατριώτη μας που 39 χρόνια μετά δεν ξεχνά τη μαύρη αυτή μέρα για τον Ελληνισμό. Στον κάθε συμπατριώτη μας που δεν βλέπει την σημαία στον ματωμένο μας Πενταδάκτυλο ως αξιοθέατο αλλά στο μυαλό του έρχονται σκηνές φρίκης από τους βάρβαρους που σήμερα κάποιοι θέλουν να τους ονομάζουν αδελφούς και φίλους.
39 χρόνια έχουν παρέλθει από την μαύρη εκείνη μέρα όμως οι πληγές παραμένουν ακόμα ανοικτές. Η δικαίωση της αλύτρωτης πατρίδας μας αλλά και οι πεσόντες που έδωσαν την ζωή τους για τα Ελληνικά μας χώματα περιμένουν ακόμα δικαίωση.
Αποτελεί χρέος κάθε Έλληνα να δώσει βροντερά το παρόν του και να περάσει το μήνυμα στον κάθε πολιτικάντη που θέλει να επιβάλει στον λαό μας την λήθη, ότι το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ δεν διαγράφεται και θα αγωνιστούμε έως ότου υπάρξει η πολυπόθητη δικαίωση, που δεν είναι άλλη από την απελευθέρωση του τόπου μας.
Άφησε την άνεση του σπιτιού και την μουρμούρα του καναπέ και βγες στον δρόμο. Δείξε στους πολιτικάντηδες ότι διαθέτεις ακόμα λίγο ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας. Αν δεν αγωνιστείς εσύ ο ίδιος για την πατρίδα σου, κανένας άλλος δεν θα το πράξει.
Το χρέος μας προς την ιστορία και τις μελλοντικές γενεές είναι να κρατήσουμε την ιστορική μνήμη ζωντανή, γι αυτό στις 20 Ιουλίου έχουμε καθήκον να αποκριθούμε «ΠΑΡΟΝΤΕΣ»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου