Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ή ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ;;;;ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ''ΠΥΘΙΟΥ'' ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!

Τούρκοι στρατιώτες διέκοψαν εργασίες στον ποταμό Έβρο

Διπλωματικό επεισόδιο απειλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον ποταμό Έβρο, όταν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας στην ελληνική πλευρά, Τούρκοι στρατιώτες, που περιπολούσαν στην απέναντι όχθη, ζήτησαν από τα συνεργεία, με προτεταμένα τα όπλα τους, την διακοπή των εργασιών και την άμεση απομάκρυνση από το σημείο.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τεχνικά συνεργεία που εκτελούσαν τις εργασίες επιδιόρθωσης και ενίσχυσης των αναχωμάτων, στην παρέβρια περιοχή του Πυθίου, κοντά σε αμμονησίδα του ποταμού Έβρου, κλήθηκαν από τους στρατιώτες να σταματήσουν και να εγκαταλείψουν το σημείο. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες των εργατών, οι Τούρκοι στρατιώτες τους κάλεσαν να φύγουν, προτάσσοντας τα όπλα τους.
 
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;
 
Και όπως λέει και ο βετεράνος:
 
 Η Ελληνική περίπολος δεν υπήρχε στον ορίζοντα ...φαίνεται οτι πήγαν για τα μπάνια του λαού μαζί με την Κυβέρνηση...άντε και στην Αλεξανδρούπολη !

Η κατάντια ειναι μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς οτι οι τοπικοί άρχοντες βγήκαν στα τοπικά ΜΜΕ και δικαιολογούσαν την πράξη των Τούρκων ...Ενώ επίσημη θέση απο Ελληνικής πλευράς δεν υπάρχει !

Ο Στρατηγός στον Έβρο δεν ενημερώθηκε να στείλει μια Ελληνική περίπολο για το γαμώτο ;Γιατί καλά οι τοπικοί αλλά και ο Στρατός ; Κρίμα και τον είχαμε σε εκτίμηση !
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου