Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,2013 Δ΄ Εκπαιδευτικής Σειράς.( ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Με την παρουσία των γονέων τους, του Διευθυντή της ΔΣΝ του ΓΕΣ και των πολιτικών αρχών, πραγματοποιηθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Σεπ 2013 και ώρα 10:00, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας, στο Ρούσσο Καρδίτσας,  η τελετή ονομασίας-αποφοίτησης των 80 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2013 Δ΄ Εκπαιδευτικής Σειράς Στρατευσίμων Οπλιτών.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας, είναι ταγμένο να εξασφαλίζει   υψηλής ποιότητας ειδική εκπαίδευση στα Στελέχη και τους οπλίτες της Στρατονομίας, σ’ ένα περιβάλλον οπού καλλιεργούνται, η ενσυνείδητη πειθαρχία , οι στρατιωτικές αξίες και η ανάπτυξη των  πολεμικών  δεξιοτήτων. Ο στόχος μας είναι να προετοιμάζουμε αυτά τα στελέχη και τους υποψήφιους Στρατονόμους, έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικοί, κατά την εκτέλεση της αποστολής τους, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στην ειρήνη και τον πόλεμο. 
Οι νέοι Στρατονόμοι, οι οποίοι αποτελούν επίλεκτο σώμα του Στρατού μας και   θα επανδρώσουν τις Μονάδες Στρατονομίας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, αποφοιτούν έπειτα από σύγχρονη και απαιτητική εκπαίδευση 6 εβδομάδων. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει, καθημερινή σωματική γύμναση, αυτοάμυνα, στρατονομικά καθήκοντα, βολές με όλα τα ελαφρά όπλα.
 ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου