Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τελετές ονομασίας και απονομής πτυχίων των νέων Αστυφυλάκων στις σχολές Διδυμοτείχου, Κομοτηνής και Νάουσας (ΦΩΤΟ)


 Αυλαία τέλους για τη σχολή αστυφυλάκων Νάουσας
Αυλαία τέλους, μετά το πανεπιστημιακό τμήμα και για τη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας. Στις 11 το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας-απονομής πτυχίων στους τελευταίους 321 δόκιμους και νυν αστυφύλακες της 17ης εκπαιδευτικής σειράς (2011-13)
Τα πτυχία στους 321 νέους Αστυφύλακες απένειμε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός, εκπροσωπώντας τη Φυσική Ηγεσία του Σώματος.

ΦΩΤΟ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΝΑΟΥΣΗΣ



Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής
Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, τα πτυχία στους 552 νέους Αστυφύλακες απένειμε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Γεώργιος Σαλαμάγκας ως εκπρόσωπος της Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, ενώ μέρος των πτυχίων επέδωσε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος και χοροστάτησε της τελετής.




Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, τα πτυχία στους 413 νεοεξελθόντες Αστυφύλακες απένειμε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, ως εκπρόσωπος της Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου