Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ενός λεπτού σιγή για τους δολοφονηθέντες της ομάδας ΔΙΑΣ κράτησε η Βουλή;


Αλήθεια, ενός λεπτού σιγή για τους δολοφονηθέντες της ομάδας ΔΙΑΣ κράτησε η Βουλή; Για τον πυροσβέστη που κάηκε προσπαθώντας να σώσει τις περιουσίες των συνανθρώπων του; Για τους αεροπόρους που έπεσαν; Για τον εργάτη που σκοτώθηκε πέφτοντας από τη σκαλωσιά, προσπαθώντας να βγάλει το ψωμί για να φάει η οικογένειά του;

Πρόταση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον δολοφονηθέντα Παύλο Φύσσα έκανε την ώρα της κηδείας του Παύλου Φύσσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Την πρόταση αποδέχθηκαν τα υπόλοιπα κόμματα.
Αφού τηρήθηκε η ενός λεπτού σιγή, από το βήμα του προεδρεύοντος ο κ. Καλαντζής δήλωσε ενώπιον των παρισταμένων βουλευτών: «Μπορεί ο Παύλος Φύσσας να πέθανε, όμως η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ».

Σωστά, κανείς δεν έχει αντίρρηση. Η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ.!!

Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάζει το κάδρο; Αποδεικνύετε ότι θέλει ήρωες. Φτιάχνει ήρωες. Όπως έκανε παλαιότερα και το ΠΑΣΟΚ που δε είχε. Γι αυτό, όταν κάποιος τότε πέθαινε, είχαμε κηδείες αυτοκρατορικές, έδιναν το όνομά τους σε δρόμους, δρομάκια και πλατείες . Και όλα αυτά για να έχουν τους ήρωες, σύμφωνα με τους κανόνες της προπαγάνδας…

Όμως δεν υπάρχουν μόνο αριστεροί ψηφοφόροι. Υπάρχουν και οι σοβαροί που τους λένε υποτιμητικά «συντηρητικούς». Και αυτούς τους πνίγει η αδικία.
Και το ερώτημα παραμένει: Αλήθεια, ενός λεπτού σιγή για τους δολοφονηθέντες της ομάδας ΔΙΑΣ κράτησε η Βουλή;
Antiκοινοβουλευτικός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου