Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Χήρα Μανώλη Καντάρη: «Ούτε ένα από τα κόμματα δεν μου έστειλε ένα συλλυπητήριο τηλεγράφημα»


 Ούτε καν οι ξεφτίλες της ΝΔ...
Να θυμηθούμε λίγο τη στυγερή δολοφονία του Καντάρη, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, από 3 Αφγανούς, για να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα την οποία κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του παιδιού του:

Ληστεία μετά φόνου με θύμα τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη στη γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο νοσοκομείο.

Δράστες είναι τρεις λαθρομετανάστες οι δύο εκ' των οποίων Αφγανοί που έχουν συλληφθεί και κρατούνται στην Ασφάλεια ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι οι δράστες ετοιμάζονταν να φύγουν από τη χώρα για να μη συλληφθούν. Οι αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση, δεν αποκλείουν ο Πακιστανός που αναζητείται, να έχει φύγει από την Ελλάδα.

Οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ!



ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
http://www.youtube.com/watch?v=th-lrHQmgnA
dexiextrem

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου