Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ!



Συνελήφθησαν σύμφωνα με ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ και οδηγούνται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ και αργότερα στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, υπουργός του πρώτου και νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος”.
του Στρατή Μαζίδη
Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο εισαγγελέας κος Θεόφιλος Ονειρεμένος που εξέδωσε το ένταλμα ύστερα από προσεκτική δουλειά μηνών, έχει δέσει πολύ καλά την υπόθεση καθώς ο πρώτος κατηγορείται για εσχάτη προδοσία έναντι της Ελλάδας και ο δεύτερος πέρα από την κατηγορία του συνεργού, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στη διαρκή καταλήστευση της ακίνητης περιουσίας του ελληνικού λαού.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν. Ο κύκλος όμως των συλλήψεων δε σταματά εδώ. Συγκεκριμένα έπειτα από απαγόρευση πτήσης για όλα τα ελικόπτερα αναμένεται να συλληφθούν σίγουρα οι:
> Γιάννης Στουρνάρας με την κατηγορία του οικονομικού ξυλοδαρμού των φορολογουμένων και ανεπάρκεια
> Αντώνης Σαμαράς γιατί άλλα έλεγε κι άλλα έκανε
> Φώτης Κουβέλης γιατί αν και αριστερός κυβέρνησε δεξιά
> Κώστας Καραμανλής με την κατηγορία της μουροχαυλίασης και της απόδρασης
> Κώστας Σημίτης με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας (Ιμια, Ελσινκι, Μαδρίτη) και της παραποίησης οικονομικών στοιχείων
> Λουκάς Παπαδήμος με την κατηγορία της παραποίησης οικονομικών στοιχείων
> Γιώργος Παπακωνσταντίνου για συκοφαντική δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό και παράβαση καθήκοντος
Η αμερόληπτη ελληνική δικαιοσύνη πήρε μπρος και κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της. Στη συνέχεια πέρασε ένα μηχανάκι και μας ξύπνησε όλους.

Δε φαντάζομαι να παρεξηγήθηκε κανείς. Η σάτιρα άλλωστε δεν έχει όρια όπως πολλά πράγματα σε αυτή τη χώρα. Άλλωστε τέτοιες κατηγορίες μόνο στη σφαίρα της σάτιρας θα μπορούσαν να σταθούν.
freepen πηγή σατιρικής φωτο: genesisxresearch.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου