Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Έλληνες και Ελληνίδες ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!! ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!


Μετά το τραγικό γεγονός στο Κερατσίνι, γινόμαστε μάρτυρες ένος πραγματικού και αυθεντικού pogromnacht κατά των ελληνόψυχων. Οι χαφιέδες και οι εγκάθετοι του “συνταγματικού τόξου”, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των διεθνών τοκογλύγων και του  Lauder, μπουκάρουν στα σπίτια και στα μαγαζιά και ψάχνουν να βρουν οτιδήποτε γαργαλιστικό  για να στήσουν το αντιεθνικιστικό θέατρο. 
Στην συνέχεια την δουλειά αναλαμβάνουν οι  “ανεξάρτητοι,  αδέσμευτοι, αντικειμενικοί, ελεύθεροι" δημοσιογράφοι που προ πολλού έχουν πάψει να σκέφτονται με τον εγκέφαλο αλλα με το στομάχι τους, όπου κατά μια ειδεχθή και απορριπτέα θεωρία εδρεύει το μυαλό κάθε “δημοκράτη προοδευτικού”.
Με οργουελικη νέο-γλώσσα βαφτίζουν τα αεροβόλα σε  “πολεμικά όπλα ή Μ16 που πετάνε σφαιρίδια” το πιστόλι παιχνίδι σε “πιστόλι replica” (άντε τώρα ο τηλεθεατής να γνωρίζει τι είναι η replica. Tου μένει όμως το πιστόλι). Τα κοντάρια της σημαίας βαφτίζονται ρόπαλα και πολλά άλλα ευρηματικά και ανεύθυνα.
Τα κοντάρια του ΠΑΜΕ που επιβάλουν τον νόμο του εργάτη  παραμένουν κοντάρια

Εμπρός στον κίνδυνο “ακραχτα μεσάνυχτα” να μπουκάρει στο σπίτι ή στο μαγαζί σας η KGB του “συνταγματικού τόξου” και την επομένη με άνεση κουκουλοφόρου της κατοχής ( αλλά χωρίς να φοράνε κουκούλα) να σας λιντσάρουν τα ΜΜΕ(ξαπάτησης), είναι απαραίτητες ορισμένες οδηγίες, για το τι  δεν πρέπει να βρούν στην κατοχή σας.
Σημαία: Κρύψετέ την, φάτε την, κάψετέ την. Είναι το αρχέτυπο σύμβολο του εθνικισμού
 
Φωτογραφίες: Γενική εκκαθάριση. Τυχόν φωτογραφίες του παππού σας, του θείου σας, του πατέρας  σας με στολή Έλληνα αξιωματικού πέταμα, εκτός βέβαια  αν τις ρετουσάρετε με Photoshop και του φορέσετε στολή Ελασίτη. Πετάξτε τις φωτογραφίες της στρατιωτικής σας θητείας κυρίως αν υπηρετήσατε ΛΟΚ, ΟΥΚ, Ειδικές Δυνάμεις, αλεξιπτωτιστές. Οι δε ελληνόψυχες να εξαφανίσουν τυχόν φωτογραφίες με παραδοσιακές στολές. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα τις ερμηνεύσουν οι μακντοναλντοποιημένοι γνωμοδιαμορφωτές.
 
Σαλόνι: Αν έχετε κρεμασμένες λιθογραφίες της Επανάστασης του 21, πχ του Peter von Hess  να τις κατεβάσετε. Αυτές και μόνο είναι αρκετές να σας  στολίσουν σαν αμετανόητα σκληροπυρηνικό εθνικιστή. Να τις αντικαταστήστε  αμέσως με φωτογραφίες του πιθήκου του Στάλιν Ζαχαριάδη, του αιμοσταγούς δολοφόνου “αρχηγού των ατάκτων” Βελουχίωτη.

Βιβλιοθήκη: Να φύγουν  Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος, Ίων Δραγούμης,  Περικλής Γιαννόπουλος, Κωστής Παλαμάς, και όποιον άλλο  η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα χαρακτηρίζει εθνικιστή. Αν μάλιστα βρουν και το Ημερολόγιο του Μεταξά ούτε ψύλλος στον κόρφο σας. Χωρίς χρονοτρβή θα τρέξετε στην Σύγχρονη Εποχή και θα αγοράσετε μερικά βιβλία του Λένιν πχ Τι να κάνουμε, Κράτος και Επανάσταση  Θα τοποθετήσετε φάτσα κάρτα τα βιβλία του Λιάκου, της Δραγώνα, της Ρεπούση και διαφόρων άλλων εθνομηδενιστών.  Απαραίτητος και ο Ρίτσος ειδικά το ποίημα του που υμνεί τον πατερούλη Στάλιν. Αντικαταστήστε τον Αριστοτέλη Βαλαωρίτη με τον ανούσιο και ουδέτερο Νάνο

Κουζίνα: Πετάξτε ότι μαχαίρι έχει λάμα μεγαλύτερη από 5 πόντους, Οπωσδήποτε θα πετάξατε την ωραία συλλογή μαχαιριών και τον μπαλτά που λιανίζατε το αρνί το Πάσχα

Αποθήκη:  Έχετε μία αποθηκούλα που βάζετε ξύλα για να ζεσταθητε τον χειμώνα μιας και η τρόικα μας απελευθέρωσε από το πετρέλαιο. Προσοχή το τσεκούρι που τα κόβετε να πεταχθεί πάραυτα. Πως θα τα κόψετε; Ρωτήστε τα  Botox των 8.

Κήπος: Αν Έχετε κήπο απαλλαγείτε από ότι εργαλείο έχει στειλιάρι. Πετάξετε τα παλούκια που στηρίζατε τα φυτά πχ ντομάτες, φασόλια. Είναι προτιμότερο να στερηθείτε την ντομάτα και το φασολάκι παρά η σεσημασμένη δημοσιογραφία να βαφτίσει  το παλούκι ρόπαλο και να μην σας ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου