Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Εντολές δανειστών «μυρίζει» το νέο αντιρατσιστικό!!!

Έρχεται το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο αποπνέει άρωμα παγκοσμιοποίησης και εντολές δανειστών σε μια προσπάθεια οριστικής φίμωσης των οργισμένων πολιτών, τώρα μάλιστα που η οργή αρχίζει να φουντώνει με τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο αυτό. «Με φυλάκιση τριών μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή...
5.000-20.000 € τιμωρείται όποιος (π.χ. προφορικά, δια του Τύπου ή του διαδικτύου) προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό και τη σωματική ακεραιότητα…».


Δεν θα τιμωρούνται μόνο οι μεμονωμένοι πολίτες αλλά και κινήσεις πολιτών.  

Ειδικότερα: «Αν κάποια από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις τελέσθηκε προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του, σωρευτικά ή διαζευκτικά: α) διοικητικό πρόστιμο 10.000 - 100.000 €, β) αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.α. για διάστημα 1-6 μηνών. Αν οι πράξεις αυτές έχουν τελεστεί σε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, οι κυρώσεις επιβάλλονται από το ΕΣΡ.».

Μάλιστα η δίωξη κατά του θεωρούμενου εγκληματία θα γίνεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα, ακόμα και αν δεν ενδιαφερθεί ο θιγόμενος.

Ρίχνοντας μια ματιά στα πιο πάνω νέα εγκλήματα που κατασκευάζει το συνθηκολογημένο πολιτικό σύστημα, ανησυχούμε πάρα πολύ κυρίως για δύο πράγματα:

Πρώτον, τι εννοεί άραγε με τη λέξη «προκαλεί»;  Πως επίσης θα κριθεί ότι κάτι που ειπώθηκε ή γράφτηκε από έναν πολίτη, προκάλεσε «μίσος» κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων; Ποιος θα το κρίνει αυτό, τη στιγμή μάλιστα που η δίωξη θα κινείται αυτεπάγγελτα; Με τι μεζούρα θα κρίνει ο εισαγγελέας το απροσδιόριστο «μίσος»;

Δεύτερον, μεταξύ των διακρίσεων που προστατεύει το νομοσχέδιο, βάζει και την «εθνική καταγωγή». Τι εννοεί όμως με αυτό; Δηλαδή αν κάποιος στραφεί με χαρακτηρισμούς κατά Γερμανών, Αμερικανών, Τούρκων κ.λ.π. και πει ή γράψει κάτι (π.χ Δ΄ Ράϊχ, Γερμανική κατοχή, Γερμανοτσολιάδες κ.λ.π.) που κατά την άποψη της εκτελεστικής εξουσίας η οποία ελέγχει την εισαγγελική αρχή, προκαλεί μίσος, τότε θα κινηθεί αυτεπάγγελτα δίωξη;

Μας συγχωρείτε, αλλά, όσο ακόμα δεν έχει ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο και μπορούμε να μιλάμε κάπως ελεύθερα, αυτές οι διατάξεις είναι φανερό ότι επιβάλλονται απ’ έξω από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και των δανειστών, προκειμένου να φιμώσουν τους ανθρώπους και κυρίως να κρατήσουν αδρανοποιημένους στον καναπέ τους Έλληνες που έχουν φτάσει στα όρια της οργισμένης έκρηξής τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου