Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑΣ (ΚΕΣΝ)!! (ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO)


Με δοξολογία και επιδείξεις το στρατόπεδο ΚΕΣΝ γιόρτασε την επετειακή παρουσία στο Νομό Καρδίτσας.
Παρουσία των αρχών της πόλεως οι εκπαιδευόμενοι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας παρουσίασαν μέσα από ασκήσεις ακριβείας και ασκήσεις αυτοάμυνας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης .
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας, είναι ταγμένο να εξασφαλίζει   υψηλής ποιότητας ειδική εκπαίδευση στα Στελέχη και τους οπλίτες της Στρατονομίας, σ’ ένα περιβάλλον οπου καλλιεργούνται, η ενσυνείδητη πειθαρχία , οι στρατιωτικές αξίες και η ανάπτυξη των  πολεμικών  δεξιοτήτων. Ο στόχος  είναι να προετοιμάζουν αυτά τα στελέχη και τους υποψήφιους Στρατονόμους, έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικοί, κατά την εκτέλεση της αποστολής τους, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στην ειρήνη και τον πόλεμο.
Οι Στρατονόμοι, οι οποίοι αποτελούν επίλεκτο σώμα του Στρατού μας και   θα επανδρώσουν τις μονάδες στρατονομίας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, αποφοιτούν έπειτα από σύγχρονη και απαιτητική εκπαίδευση 6 εβδομάδων. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει, καθημερινή σωματική γύμναση, αυτοάμυνα,  στρατονομικά καθήκοντα, βολές με όλα τα ελαφρά όπλα, μηχανοδήγηση οχημάτων και δικύκλων,  καθώς και ασκήσεις μάχης με πραγματικά πυρά.
 φωτο:karditsa portal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου