Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ούτε μια φορά δεν ανέφερε το όνομα "ΝΔ" ο Σαμαράς.



Η μεγαλύτερη είδηση που έβγαλε η τελευταία ημέρα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ήταν το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος κ. Σαμαράς, στην δεύτερη ομιλία του που έκανε πριν από λίγο, δεν ανέφερε επί της ουσίας το...
όνομα «Νέα Δημοκρατία».


Αντίθετα ο κ. Σαμαράς ανέφερε συνεχώς την ονομασία «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ωσάν να μιλούσε σε συνέδριο κόμματος με αυτό το όνομα. Ακόμα και στο σύνθημα που υπήρχε μπροστά από το βήμα (φωτο), το όνομα "Νέα Δημοκρατία" είναι με μικρά γράμματα και δείχνει ότι απέρχεται ενώ έρχεται με μεγάλα γράμματα το όνομα "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ".

Αυτό δείχνει ότι ο κ. Σαμαράς και το επιτελείο του έχει πλέον αποφασίσει να αλλάξει τόσο την ονομασία όσο και την φυσιογνωμία του μέχρι τώρα ιστορικού κόμματος με το όνομα «ΝΔ».

Σύμφωνα με παλιότερο άρθρο μας, είχαμε προαναγγείλει ότι ο κ. Σαμαράς ετοιμάζεται να φτιάξει την νέα Κεντροδεξιά η οποία θα αποτελέσει τον έναν από τους δύο πόλους του μελλοντικού νέου δικομματικού συστήματος. Η νέα Κεντροδεξιά στην οποία θα ενσωματωθεί το μεγαλύτερο μέρος του ΠΑΣΟΚ, θα έχει καθαρά ευρωπαϊκό προσανατολισμό και θα είναι προσδεδεμένη απόλυτα στο Γερμανικό άρμα. Το άλλο, το πιο αριστερόστροφο μέρος του ΠΑΣΟΚ θα ενσωματωθεί στον άλλο πόλο του δικομματισμού μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ.  Εκεί μάλλον παραμονεύει η Αμερικάνικη προοπτική. 
Προεδρική Δημοκρατία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου