Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013:Συναυλία στη Ρωμαϊκή Αγορά των Δελφών



Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής», σε συνεργασία με την  Ι΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, διοργανώνει μία εξαιρετικού ενδιαφέροντος συναυλία, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Art Campus – Δελφικές Μουσικές Συναντήσεις που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής» με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών.

Στη συναυλία της Ρωμαϊκής Αγοράς, θα λάβουν μέρος εξαιρετικοί νέοι ταλαντούχοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα με τους οποίους θα συμπράξουν παγκοσμίως καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, λυρικοί τραγουδιστές με τη συνοδεία του πιανίστα Δημήτρη Γιάκα, μουσικά σύνολα και η Camerata Junior με τον βιολονίστα Δημήτρη Σέμση που θα τη διευθύνει, θα πλημμυρίσουν με τη μουσική τους το Αρχαίο Δελφικό τοπίο.

Κορυφαία μουσική στιγμή της συναυλίας θα είναι η εμφάνιση του διάσημου Έλληνα πιανίστα Χάρη Δημαρά, ο οποίος διαπρέπει με τα ρεσιτάλ του στο εξωτερικό και είναι καθηγητής στο Ithaca College της Νέας Υόρκης.

Η έκτακτη συμμετοχή της σπουδαίας σοπράνο Marlis Petersen αναμένεται να απογειώσει το πρόγραμμα της συναυλίας.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό. Η προσέλευση θα γίνει με προκράτηση θέσεων και με επίδειξη δελτίων εισόδου για την είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων: Μ. Καλπούζου 2265082313, 82346.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου