Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες που στηρίζει η Τουρκία στη Συρία, πεθαίνουν με ένα κλειδί και ένα κουτάλι στο λαιμό!!! Γιατί;





του Σάββα Καλεντερίδη
infognomonpolitics

Η Τουρκία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι εν τοις πράγμασι μια βάρβαρη, και εξαιρετικά σοβινιστική χώρα, όταν είδε ότι οι Κούρδοι της Συρίας αρχίζουν να αποτελούν μια απειλή και για την ίδια, υιοθέτησαν μια ανεύθυνη πολιτική, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο και μέσο τους εξτρεμιστές τρομοκράτες της ισλαμιστικής οργάνωσης Μέτωπο Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα, που δρα στη Συρία.

Είναι δε τέτοιο το μίσος εναντίον οιουδήποτε απειλεί την "αδιάσπαστη ενότητα του τουρκικού έθνους-κράτους", που υποστήριξαν με κάθε μέσο αυτούς τους εξαιρετικά επικίνδυνους τρομοκράτες, μόνο και μόνο για να εφαρμόσουν μια ιδιότυπη σφαγή και εθνοκτονία στους Κούρδους της Συρίας, χωρίς να υπολογίσουν ότι η οργάνωση αυτή αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει πρόβλημα και για την ίδια την Τουρκία, η οποία οργάνωση, σημειωτέον, έχει χαρακτηριστεί από τις ΗΠΑ τρομοκρατική οργάνωση!

Μάλιστα, το μίσος και η μισαλλοδοξία τους τύφλωσε τόσο τους Τούρκους, που φιλοξένησαν σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην πόλη Αντέπ, με έξοδα του τουρκικού ΥΠΕΞ, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού (25 Ιουλίου 2013), 70 διοικητές ομάδων ενόπλων που δρουν στη Συρία, ανάμεσα στους οποίους και διοικητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα, δίνοντας, μάλιστα φωτογραφίες με τα πρόσωπα των τρομοκρατών στη δημοσιότητα.
Εμείς απλά να αναφέρουμε ότι κάποιοι μάλλον "τράβηξαν το αυτί" της Τουρκίας και του ίδιου του Νταβούτογλου, ο οποίος είναι ο αρχιτέκτονας της καταστροφικής για τα τουρκικά συμφέροντα πολιτικής της Τουρκίας στη Συρία, με άμεση και προσωπική εμπλοκή στην υποστήριξη των ισλαμιστών τρομοκρατών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Τουρκία να αναγκαστεί να πάρει αποστάσεις από την Αλ Νούσρα, με τίμημα την αναμενόμενη σκληρή απάντηση των τρομοκρατών και της ίδιας της Αλ Κάιντα εναντίον της Άγκυρας.

Πριν σας παρουσιάσουμε το φωτογραφικό υλικό από τη φιλοξενία των 70 διοικητών, ανάμεσα σ' αυτούς και διοικητές της Αλ Νούσρα/Αλ Κάιντα, να πούμε στους αναγνώστες μας ότι πολλοί από τους νεκρούς που επιτίθενται ως βομβιστές αυτοκτονίας εναντίον των Κούρδων στη Ροζάβα/Β. Συρία, έχουν κρεμασμένα στο λαιμό τους με σχοινί ένα κλειδί και ένα κουτάλι. Το κλείδί το έχουν για να ανοίξουν τον παράδεισο και το κουτάλι για να συμφάγουν με τον ...Μωάμεθ, ο οποίος τους περιμένει για να επιβραβεύσει την πράξη τους.

Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με την κατάσταση αυτή και με την έσχατη κατάπτωση του ανθρώπινου γένους, όμως το σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να λυπάται εκείνους τους Έλληνες πολιτικούς που τηρούν στάση υποτέλειας απέναντι στον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, που είναι άμεσοι υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου