Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΝΤΟΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ ΕΝΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ!

Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι υπήρξαν πιστοί σύμμαχοι του Χίτλερ, σχηματίζοντας την μεγαλύτερη δύναμη SS της ναζιστικής Γερμανίας, με απίστευτες σφαγές στο ενεργητικό τους.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ : « Το μόνο μας έγκλημα είναι ότι είμαστε χριστιανοί »

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

ελληνικός ορθόδοξος ναός στο ΣΟΥΕΖ

 Η βίαια καταστολή των « Αδελφών Μουσουλμάνων » (που επιθυμούν την ισλαμοποίηση του δημόσιου βίου) από την παρούσα μεταβατική κυβέρνηση (που εκφράζει τους οπαδούς ενός κοσμικού κράτους) έχει ως αποτέλεσμα την μετακύλιση της βίας εις βάρος των χριστιανών. Ο αιγύπτιος αρχηγός της « Αλ Κάιντα » -μετά το θάνατο του Μπιν Λάντεν-, Ayman al Zawahiri, σε 15λεπτο ηχογραφημένο μήνυμά του στις αρχές του μήνα, είχε στοχοποιήσει τους κόπτες ως συνεργούς στη συνομωσία ανατροπής του Μόρσι (USA TODAY,15/08/13).

 Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του CBN στο
Κάιρο, Gary Lane , υπάρχει άνωθεν εντολή από τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» να σκοτώνουν τους χριστιανούς όπου τους βρίσκουν.
 
Η μικρή Jessica Boulous το κοριτσι το σκότωσαν ενώ έβγαινε από το κατηχητικό

Ο αριθμός των νεκρών και τραυματιών χριστιανών είναι ανεξακρίβωτος και γίνεται λόγος για γενίκευση του αντιχριστιανικού μένους.Τις προηγούμενες ημέρες, μια μικρή εκτελέστηκε καθώς έβγαινε από το κατηχητικό.Σήμερα, το γαλλικό « Παρατηρητήριο Χριστιανοφοβίας », καταγέλλει ότι κόπτης ταξιτζής σφαγιάστηκε από ισλαμιστές που διέκριναν το σταυρό που είχε σαν φυλαχτό στο αυτοκίνητό του ενώ στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα. Αναφέρεται επίσης απαγωγή κληρικού και της συζύγου του στο Αssiout.

 Πολλοί Κόπτες, όπως και στο παρελθόν, προετοιμάζουν τη φυγή τους. Σε 9 επαρχίες οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα ενώ σε 4 απ’αυτές , η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη.Πρόκειται για τις επαρχίες Αssiut,Fayoum,Minya,Sohag όπου υπάρχουν μεγάλες χριστιανικές κοινότητες. Ενδεικτικό της διακοινοτικής έντασης μεταξύ σουννιτών μουσουλμάνων και κοπτών που δεν έχει ανάλογο προηγούμενο εδώ και δεκαετίες όπως υποστηρίζουν κόπτες στην Guardian είναι το περιστατικό που δημοσιοποιεί το Αssociated Press : « Σ’ένα χωριό της επαρχίας Minya στην Άνω Αίγυπτο, δημιουργήθηκε μια διένεξη την τελευταία εβδομάδα μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων για ένα φιλοστρατιωτικό τραγούδι που ακουγόταν σε ένα καφέ εστιατόριο.

 Την επομένη, χιλιάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Μόρσι λεηλάτησαν σπίτια και μαγαζιά κοπτών.Στο Κάιρο τις τελευταίες ημέρες κάθε επιχείρηση ή ιδιοκτησία χριστιανού έγινε στόχος των Aδελφών μουσουλμάνων». Η βελγική La Libre(15/08/13) με τίτλο « Στοχοποιούνται οι χριστιανοί της Αιγύπτου» , μιλάει για πόλεις-φαντάσματα και φοβισμένες οικογένειες : « Δύο ημέρες συνεχόμενων επιθέσεων των ισλαμιστών κατά δεκάδων εκκλησιών και οικογενειών. Οι κόπτες ζουν με το φόβο των ανατιποίνων. Κανείς δεν τολμάει να βγει έξω, εξομολογείται στο ΑFP ο Μάρκος, ένας 27χρονος αιγύπτιος μηχανικός ».

Όμως, οι οπαδοί του Μόρσι δεν αρκούνται στις επιθέσεις εναντίον των κοπτών, αλλά λεηλατούν, πυρπολούν και καταστρέφουν εκκλησίες, σπίτια, μοναστήρια, ορφανοτροφεία, σχολεία και μαγαζιά που ανήκουν σε κόπτες προκαλώντας αναίτια τον πανικό, υλικές απώλειες και καταστροφές. « Το μόνο μας έγκλημα είναι ότι είμαστε χριστιανοί » ανακοίνωσε την Πέμπτη, η κοπτική Ένωση Νεολαίας « Μaspera ». Αυτά αναφέρονται στο μακροσκελές άρθρο της USA TODAY (15/08/13) που είναι αφιερωμένο στον απινή διωγμό της μειονότητας που αριθμεί επισήμως το 10% του πληθυσμού και είναι η μεγαλύτερη χριστιανική μειονότητα σε όλη τη Μέση Ανατολή με 8.000.000 -10.000.000 πληθυσμό.πηγή

olympia

κλύσμα 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου