Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Καθήλωσε και η δεύτερη επίδειξη του F-16 στην Πολωνία!




Αποστολή defenceline.gr
 Γιώργος Λαμπράκης

Απίστευτη η εμφάνιση του Demo Team F-16 και στην σημερινή -δεύτερη και τελευταία- επίδειξη στον ουρανό της Πολωνίας! Ο Σμηναγός (Ι) Γιώργος Ανδρουλάκης προσέφερε στους χιλιάδες θεατές μια μοναδική αεροπορική χορογραφία, ξεσηκώνοντας το πλήθος που αποθέωσε την ελληνική αποστολή.
Χιλιάδες φωτογραφικές μηχανές και κάμερες "σημάδευαν" το ελληνικό μαχητικό ενώ τα επιφωνήματα των θεατών απέδειξαν για μια ακόμα φορά τη δυναμική του Demo Team και την αποδοχή του από τους ξένους!


Ο Σμηναγός αφού τροχοδρόμησε μπροστά από τους θεατές και τους επισήμους, απογειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και κυριολεκτικά τα έδωσε όλα για να αποζημιώσει τον κόσμο που κατέκλυσε για δεύτερη μέρα την αεροπορική βάση του Radom.

Εκτελώντας άψογα το πτητικό πρόγραμμα, ο Έλληνας ιπτάμενος κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς η δεύτερη μέρα, αλλά και το αεροπορικό σόου έφτανε σιγά σιγά προς το τέλος της. Μάλιστα, τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έλαβαν συγχαρητήρια από τους διοργανωτές, αλλά και από πολλούς θεατές, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα κοντά στα μέλη του Demo Team.



Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του defenceline.gr από την επίδειξη του Demo Team την πρώτη ημέρα του airshow!

Αμέσως μετά την προσγείωση του ελληνικού F-16, η ικανοποίηση και στην ελληνική αποστολή ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, ενώ για μια ακόμα φορά το ελληνικό περίπτερο κατακλύστηκε από τους θεατές, οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά τους ιπταμένους και τους τεχνικούς, οι οποίοι για δύο ημέρες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και σήκωσαν ψηλά τη γαλανόλευκη!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου