Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Καστοριά:Κάτι αλλάζει,μια χαραμάδα ελπίδας για τα ελληνοαλβανικά σύνορα!

Μετά την επίσκεψη του Διοικητή Στρατιάς Αντιστράτηγου Μανωλά Χρήστου στην περιοχή της Καστοριάς και των Πρεσπών , ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου  Στρατού Αντιστράτηγος Τσέλιος Αθανάσιος έδωσε εντολή  να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες συντήρησης και επισκευής των εγκαταστάσεων των Φυλακίων του Αγ. Μηνά στον Πολυάνεμο και του Βροντερού στην περιοχή των Πρεσπών, ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ με μόνιμη επάνδρωση, αυξάνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο και την επιτήρηση της ελληνοαλβανικής μεθορίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του, ήδη και στα δύο φυλάκια οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και οι αντίστοιχοι Δήμοι συμμετέχουν στις εργασίες χρησιμοποιώντας τεχνικό προσωπικό τους.
Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι γίνεται και κάτι αλλάζει και επιτέλους έχουν αναλογιστεί κάποιοι τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην περιοχή μας (μιας περιοχής που στις παρούσες συνθήκες, δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας μας).
Ήδη το 574 Τάγμα Προκαλύψεως έχει ενισχυθεί με προσωπικό και αναμένεται όπως φαίνεται η περεταίρω ενίσχυσή του, για να επανδρωθούν με μεγαλύτερη δύναμη τα φυλάκια μας.
Οι κάτοικοι στα χωριά μας έχουν αναθαρρήσει και πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα των κινήσεων αυτών θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα και φυσικά το αίσθημα ασφάλειας και εθνικής υπερηφάνειας τους είναι ήδη αυξημένο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου