Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δε θέλω ούτε σεντ για τη Μυρτώ, δηλώνει οργισμένη η μητέρα της!!!

Ξεσπά για όσους επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το δράμα της

Δραματικές εξελίξεις στη Βοστόνη, όπου νοσηλεύται η 17χρονη - Απαιτώ να επιστραφούν τα χρήματα σε αυτούς που τα δώσανε, είπε η κυρία Κοτρώτσου - Προσέφυγε στην αμερικανική δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας 
Σοκάρουν οι καταγγελίες για την μικρή Μυρτώ που συνεχίζει να δίνει τη μάχη της σε κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης, έπειτα από βάναυσα χτυπήματα που δέχθηκε το καλοκαίρι του 2012 από τον Πακιστανό λαθρομετανάστη Αχμέτ Βακάς, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Πάρο με τη μητέρα και τη μεγάλη της αδελφή.
Η μητέρα της 17χρονης Μυρτούς, που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του παιδιού της, κατήγγειλε αδιαφανείς διαδικασίες στον έρανο που έγινε στο όνομα του παιδιού της και -όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1- από τη Δευτέρα έχει προσφύγει στην αμερικανική δικαιοσύνη κατά της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, που οργάνωσε τη διαδικασία.
«Ζητήσαμε την παρέμβαση της εισαγγελίας για να ανοιχτούν οι λογαριασμοί και να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα», είπε η κυρία Κοτρώτσου αναφορικά με το ποσό άνω των 110.000 δολαρίων που συγκεντρώθηκε για τη θεραπεία της μικρής Μυρτούς.
«Από την αρχή υπήρχαν κενά. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι δεν είναι διαφανείς οι διαδικασίες. Έχω πολλές αμφιβολίες», πρόσθεσε, τονίζοντας πως «όσες φορές ζητήσαμε ονόματα και ποσά από τα τσεκ, εκεί ήταν η μεγαλύτερη αντίδρασή τους και αυτό μου λέει πολλά. Πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια τσεκ τα οποία δεν έχουν μπει στο λογαριασμό».

Η ίδια, ακόμη, είπε ότι θέλει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να μην υπάρχει καμία σκιά και κανείς να μην εκμεταλλευτεί το όνομα και το δράμα του παιδιού της .
«Δεν θέλω χρήματα. Είμαι απόλυτη σε αυτό. Τα χρήματα θέλω να επιστρέψουν μέχρι το τελευταίο σεντ σε αυτούς που τα δώσανε», ξεκαθάρισε η μητέρα της Μυρτούς που εδώ και 18 μήνες δεν έχει ακούσει τη λέξη «μαμά» από τα χείλη της κόρης της.
Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων της Νέας Αγγλίας μέσω του νομικού εκπροσώπου της υποστηρίζει πως παραμένει στο πλευρό της οικογένειας και της Μυρτούς και πως τα χρήματα που μαζεύτηκαν είναι έτοιμα να δοθούν μόλις ληφθούν τα πρώτα παραστατικά από τα ιατρικά έξοδα. 
Η μητέρα της Μυρτούς, ωστόσο, άφησε ερωτήματα και για τον έρανο που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου μία 16χρονη κοπέλα, λέγοντας πως το έκανε μόνο και μόνο για να το προσθέσει στο βιογραφικό της και να γίνει δεκτή σε καλό πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ κατήγγειλε πως στο όνομα της κόρης της κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν χρήματα και άρχισαν να την δυσφημούν με απίστευτα πράγματα, όπως ότι προσπάθησε να δολοφονήσει το παιδί της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου