Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

KΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ Α.Τ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ!! ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ!!


Πληροφορηθήκαμε από τα μέσα επικοινωνίας (και χωρίς αυτό να διαψευσθεί) ότι το υπουργείο προσανατολίζεται στο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως για λόγους που κανείς άλλος από την πάνσοφη ηγεσία γνωρίζει.
Προφανώς αφού ολοκληρώθηκε η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας  όπως είχε προαναγγείλει ο Υπουργός από το 2012 προχωράει τώρα στο κλείσιμο των τμημάτων αφού πρώτα ξεπούλησε με συνοπτικές διαδικασίες το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης επί της Λ. Αλεξάνδρας. Φυσικά έχοντας τεράστια εμπειρία σε κινήσεις αποκαλούμενες «Ξαφνικός Θάνατος», μη ξεχνάμε ότι έχουν εφαρμοστεί και σε άλλους τομείς (Βλέπε ΕΡΤ), δεν χρειάστηκε την άποψη και την γνώμη κανενός προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του, σκοπεύοντας να αφήσει μια ολόκληρη περιοχή που προσδιορίζεται από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας , Πλάκα Μοναστηράκι ,Ερμού , Θησείο , με χιλιάδες  κόσμο καθημερινά Έλληνες και Τουρίστες χωρίς αστυνόμευση αφού, τα περιφερειακά τμήματα είναι φύση αδύνατον να καλύψουν με επάρκεια την περιοχή.
 Ήδη τα όμορα τμήματα που εικάζεται θα καλύψουν την τεράστια περιοχή αστυνόμευσης της Ακρόπολης μαστίζονται από λειψανδρία μη αντέχοντας να βαστάξουν το ήδη βεβαρυμένο αστυνομικό τους έργο.
Ως Συνδικαλιστικό όργανο εργαζομένων αυτό που μας τρομάζει περισσότερο είναι χωρίς μελέτη-επιστημονική εργασία λήψη αποφάσεων και  η ταχύτητα με την οποία κινείται η πολιτική ηγεσία όταν θέλει να επιβάλλει μέτρα επώδυνα για όλους, φυσικά χωρίς την γνώμη κανενός ούτε καν της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας - αφού σε ερώτηση μας δηλώνει άγνοια επί του θέματος- , κάτι που το έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια των μνημονίων και της τρόικας, ενώ για θέματα που θα βελτίωναν την υπηρεσιακή μας ζωή αλλά και την ασφάλεια των πολιτών επιδίδεται στο αγαπημένο άθλημα της υποσχεσειολογίας.
Τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε τον αγώνα μας μαζί με τα μέλη μας και σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία να ανατρέψουμε ή τουλάχιστον να αντισταθούμε στις αποφάσεις αυτές και δηλώνουμε ότι πολύ σύντομα θα βιώσουν και οι πολιτικοί εμπνευστές τέτοιων ενεργειών τον «ξαφνικό πολιτικό θάνατο» 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ντούμας Βασίλειος

Ο Γεν.Γραμματέας
Φαναριώτης Ιωάννης
  • Aνακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. σχετικά με δημοσιεύματα για το κλείσιμο του Α.Τ. Ακροπόλεως

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου