Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Φράγκος Φραγκούλης. Το εθνικό υπερκομματικό κεφάλαιο της πατρίδας μας


Δύσκολες οι στιγμές που διέρχεται η Ελλάδα μας, με την αποθράσυνση του νεοθωμανικού δόγματος που πρεσβεύει ο Ταγίπ Ερντογάν, ο προφανώς ονειρεύεται τον εαυτό του στη θέση του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή (ξεχνώντας φυσικά ότι τον διαδέχθηκε ο Σελίμ ο Μέθυσος,που κατατροπώθηκε στη ναυμαχία της Ναυπάκτου)! 
Οι συνεχείς προσβολές των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, με υπερπτήσεις οπλισμένων αεροσκαφών της τουρκικής αεροπορίας πάνω από ελληνικά νησιά, με την παραβίαση ακόμη και των 6 μιλίων στην θάλασσα από τις φρεγάτες τους, οι οποίες σε λίγο θα... κατασκηνώσουν έξω από το Σούνιο, αναδεικνύουν την επιτακτική αναγκαιότητα της εθνικής ομοψυχίας και της συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας. 
Η ανερμάτιστη εξωτερική και αμυντική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και της νυν συγκυβερνήσεως, μας οδηγούν στο ίδιο τραγικό γεγονός, εκείνη την ταπεινωτική και σκληρή νύκτα των Ιμίων, με τη δολοφονία των τριών ηρώων Ελλήνων αξιωματικών, το "ευχαριστούμε τους Αμερικανούς" του Σημίτη και το "όχι πλοία, όχι σημαίες" του Πάγκαλου.
Με μαθηματική ακρίβεια η Τουρκία οδηγεί την κατάσταση σε ένα "θερμό" επεισόδιο, για να δημιουργήσει τετελεσμένα. Με δεδομένη τη λογική των... "ίσων αποστάσεων" που τηρούν οι υποτιθέμενοι (δυτικοί) σύμμαχοι μας (που μας "βοηθούν" εδώ και αιώνες!) η πατρίδα μας, πέραν από την εξεύρεση ισχυρών συμμαχιών, που θα αποτρέψουν την τουρκική απειλή, με κυριότερο σημείο αιχμής της ΟΜΟΔΟΞΗ Ρωσία του Βλαδίμηρου Πούτιν, χρειάζεται έναν ψυχωμένο ηγέτη. 
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης, ανήκει στη σφαίρα αυτή των ηγετών που θα ακολουθήσουν τα βήματα του Αλεξάνδρου Παπάγου και του Νικολάου Πλαστήρα, ενώνοντας και ομονοώντας τους Έλληνες. Ένας πολιτικός υπερκομματικός, πατριωτικός, δημοκρατικός σχηματισμός υπό την ηγεσία του είναι μονόδρομος εθνικής σωτηρίας, στο σημερινό τέλμα των ανθυπάτων της Μέρκελ. Ο καιρός να λύσει τον γόρδιο δεσμό ο Στρατηγός ήγγικεν. Είναι σίγουρο ότι στο πλευρό του θα συνταχθεί ένας τεράστιος αριθμός Ελλήνων, που θέλουν τη χώρα μας να μην είναι ο περίγελος της Ευρώπης και ο καρπαζοεισπράκτορας τουρκικών, αλβανικών και σκοπιανών ιταμών προκλήσεων. Τολμήστε Στρατηγέ την είσοδο σας στην πολιτική σκηνή. Το απαιτούν οι κρίσιμες ώρες που διέρχεται το έθνος μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου