Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ''ΑΝΥΕΘΑ'' ΦΩΦΗ,ΠΗΡΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!!! Ε ΚΑΙ;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΙ;;;

 
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η ΦΩΦΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΕΔ!!!!!


Άλλο και τούτο πάλι. Η νέα ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά, αντί να ξημεροβραδιάζεται στο γραφείο της «χωμένη» στους φακέλους για να ενημερωθεί, πήρε σβάρνα τα Κέντρα Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων και «παίζει» επικοινωνιακά με λάθος τρόπο. 

Έτσι μέσα σε μια εβδομάδα, επισκέφτηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου στις εγκαταστάσεις του Στρατηγείου Διοίκησης Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ), το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του ΓΕΕΘΑ. Δεν ξέρουμε αν ο καταιγισμός αυτός των επισκέψεων στα επιχειρησιακά κέντρα, αποτελούσε παιδικό όνειρο της κ. υπουργού, ή είχε κάποια ουσιαστική διάσταση πέρα από τα εθιμοτυπικά.

Γεγονός πάντως είναι ότι η ΑΝΥΕΘΑ φρόντισε με δελτία τύπου, ωραίες φωτογραφίες, δηλώσεις και επικοινωνιακά τρυκ, να κοινοποιήσει τις επιχειρησιακές της επισκέψεις στο ευρύ κοινό. Έτσι διαβάζουμε, 

ότι στη ΣΔΑΜ η κ. Γεννηματά επικοινώνησε «μέσω δορυφόρου» με τη Φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, ενώ δήλωσε ότι αυτό που εισέπραξε ήταν «ο πλήρης έλεγχος των θαλασσών μας».

 Από την άλλη, στο ΕΘΚΕΠΙΧ, η κ. υπουργός επικοινώνησε «μέσω τηλεδιάσκεψης» με το Δ' Σώμα Στρατού, με ακριτικά φυλάκια στη Ν. Βύσσα Ορεστιάδας και στο Αγαθονήσι, την ΑΣΔΕΝ και την ελληνική αποστολή στο Μάλι! 

Τέλος στο ΚΕΕΔ δήλωσε εντυπωσιασμένη από την επίδειξη των Ειδικών Δυνάμεων και συνεχάρη τον Α/ΓΕΣ και τους άντρες των Ειδικών Δυνάμεων, «για την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και την αποφασιστικότητά τους».
το παρον

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου