Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: ''ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΜΕ''


Εντολή και άμεση εκτέλεση όχι για τους χώρους διασποράς αλλά να επιχειρήσουν σε μια περιοχή άγνωστη και σε χρόνο ρεκόρ !

¨Οσοι ασχολούνται με το στρατιωτικό ρεπορτάζ γκρινιάζαμε για τις μικρές ομάδες των Καταδρομών που έπαιρναν μέρος στους ''ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ''!

Ξαφνικά είχαμε ταχύτατη ανάπτυξη μεταγωγικών και Επιθετικών Ελικοπτέρων από την ΔΕΕ αρκετά μακριά από τα κέντρα αποφάσεων με πολεμικές ενέργειες και επιχειρήσεις !
Αλλά το σημερινό όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να μην το επικροτήσεις ...Δεν είναι μικρό πράγμα να φορτώνεις Άρματα ,πυρομαχικά ,προσωπικό και τρόφιμα και να τρέχεις σαν τον δαίμονα να φτάσεις σε χρόνο ρεκόρ εντός του χρόνου  απο τον ΑΝΣΚ και να επιχειρήσεις κιόλας !

Οι Έλληνες Αρματιστές απέδειξαν σήμερα το πρωί οτι είναι μακρά οι καλύτεροι και δίκαια διεκδικούν όπως έλεγαν μια θέση στην ''Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ ''
Όποιος κουνηθεί θα τον λιώσουμε ...¨Εστειλαν το μήνυμα και θα είμαστε Παντού ''

Εκείνο που μας μετέφεραν και μας ενθουσίασε ήταν υποδοχή των πολιτών στα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας που είδαν ξαφνικά ...Άρματα να οργώνουν τα χωριά και τις Πόλεις τους !
Αρματιστής που φημίζεται για την σκληρότητα του και το πάθος του να φάει σκόνη ,βούρκωσε όταν περνώντας έξω απο το δημοτικό σχολείο επικεφαλής  ''ΕΑΝ'' οι μικροί μαθητές βγήκαν στο προαύλιο του σχολείο και τους χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό 
Βετεράνος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου