Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΜΗΝΙΤΕΣ,Η ΑΧΑΙΚΗ ΓΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!


Ανείπωτος ο πόνος, βαρύς ο θρήνος για τον απρόσμενο χαμό των δυο νέων που κηδεύτηκαν σήμερα στην Πάτρα, έχοντας χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο στη Σαμοθράκη όπου υπηρετούσαν τη θητεία τους στο Ναυτικό.
Στα Δεμένικα, εκεί όπου διέμενε ο άτυχος Γιάννης Ζαχαρόπουλος, το κλίμα απο την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του ήταν είναι βαρύ.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου παλικαριού, Δημήτρης και Μαρία που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους, Γιάννη, τον έναν από τους τρεις γιους τους.
Η κηδεία του Γιάννη που ήταν Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού έγινε το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων Πατρών.
Το δεύτερο παλικάρι, ο 26χρονος Βασίλειος Βελισσαρόπουλος, καταγόταν από το Λάππα, όπου και διαμένει η οικογένειά του.
Η κηδεία του άτυχου ναύτη, έγινε στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάππα Αχαΐας.
Και στις δύο κηδείες τιμητικά αγήματα του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσαν τιμές στα αδικοχαμένα παιδιά.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στη Σαμοθράκη, όπου δύο ναύτες ,φίλοι από τη Πάτρα οι οποίοι υπηρετούσαν μαζί τη θητεία τους στο ναυτικό παρατηρητήριο του νησιού σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανάκι.
Οι δύο ναύτες ήταν εξοδούχοι και όταν δεν επέστρεψαν στην υπηρεσία τους άρχισαν να αναζητούνται. Μετά από ώρες αναζήτησης βρέθηκαν νεκροί.
Συγκεκριμένα, στο 5ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καμαριώτισσας – Σαμοθράκης, η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος και στην οποία συνεπιβάτης ήταν 25χρονος ναύτης, εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και προσέκρουσε σε πινακίδα και προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό και των δύο.

Τα τροχαία δυστυχήματα είναι μια μάστιγα που πλήττει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι το δεύτερο δυστύχημα μετά από το θάνατο δύο σμηνιτών από την Πάτρα που υπηρετούσαν στην Ανδραβίδα πριν μερικά 24ωρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου