Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Βαρυμπόμπη: ΤΕΝΞ στις έρευνες για τους χαβαλέδες (ΦΩΤΟ)


Τόση γελοιότητα που βρίσκεται συσσωρευμένη στη χώρα μας, δεν θα μπορούσε παρά να αναζητήσει οδό εκτόνωσης, κάτι σαν τους σεισμούς… Κάτι γελοίοι τύποι που αυτοαποκαλούνται ως «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», πέταξαν κάτι που μάλλον αυτά που ρίχνουν στην Ανάσταση κάνουν μεγαλύτερο «μπουμ» και στέλνουν στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» οργισμένη προκήρυξη μιλώντας για συγκάλυψη!
Αφήνουμε στην άκρη ότι πρόκειται για ανεγκέφαλους, αλλιώς δεν θα πρόδιδαν τόσο κραυγαλέα την αγωνία τους να αποσπάσουν δημοσιότητα, δικαιώνοντας την αντιμετώπιση των τρομοκρατών (λέμε τώρα, υπάρχουν και οι γιαλαντζί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας) από την κυβέρνηση Μητσοτάκη!
Ο «κρατήρας» που βρήκαν οι αρχές μετά από κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής και του ΤΕΝΞ του Στρατού για να μην κακοκαρδίσουν τα παιδιά και πάθουν περισσότερα ψυχολογικά, είναι μάλλον μικρότερος από αυτόν που θα προκαλούσε… αγελάδα που έκανε την ανάγκη της στο ίδιο χωράφι, όπου βρέθηκαν λέει και κάτι θραύσματα της ρουκέτας που εκτόξευσαν οι χαβαλέδες της «Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών» κατά της αντιπροσωπείας της Mercedes-Benz στην Βαρυμπόμπη.

Τους προτείνουμε να πάνε να κάνουν τη στρατιωτική θητεία τους, εκεί θα μάθουν πολύ περισσότερα, πρωτίστως όμως θα αντιληφθούν πόσο γελοίοι μοιάζουν στα μάτια όσων κατέχουν τα στοιχειώδη σε αυτά τα θέματα. Επειδή πρόκειται όμως για παιδιά, μάλλον πίκρα μένει, ούτε να γελάσεις δεν μπορείς…
Τους έπαιρνε πίσω το όπλο στην επίθεση στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι, στις 30 Δεκεμβρίου 2013 και στις 12 Ιανουαρίου πήγαν να χτυπήσουν τη Mercedes-Benz και τα έκαναν πάλι μαντάρα. Έτσι όμως όπως το πάνε, θα φάνε χωρίς να το θέλουν και οι ίδιοι κόσμο…
Αργά το βράδυ ανακοινώθηκε, ότι στις έρευνες συμμετέχει και κλιμάκιο της Μονάδας Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού Ξηράς, αποτελούμενο από 2 αξιωματικούς και 5 υπαξιωματικούς με ειδικό εξοπλισμό. Μαζί τους έχουν και ένα στρατιωτικό σκύλο ανίχνευσης εκρηκτικών.
Για να μην τους κακοκαρδίζουμε άλλο ας δημοσιεύσουμε κι εμείς τμήμα της προκήρυξης που έκατσαν και έγραψαν: «…η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή.
Το γεγονός ότι ακόμα κι όταν γράφεται αυτό το κείμενο η επίθεσή μας αυτή δεν έχει γίνει – με οποιονδήποτε τρόπο – γνωστή στις διωκτικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: είτε έχει γίνει μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (η οποία θα διαφανεί τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ’ το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου