Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ξύλο στον Στρατιώτη ρε σιχάματα;



 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Λοιπόν ανθρωπάκο;
Το φχαριστήθηκες;
Κι εννοώ τον στρατιώτη που λιώσανε στο ξύλο τα υπάνθρωπα τα κτήνη, αυτά τα γκόλουμ που προστατεύεις.
Αυτά τα ανθρωποειδή που περνιούνται για δημοκράτες. Που νομίζουν ότι σπάζοντας ένα στρατιώτη στο ξύλο έκαναν την επανάστασή τους.
Θα μπορούσε να είναι το δικό σου παιδί ανθρωπάκο. Το συνειδητοποιείς;
Δεν πα να’ σαι δηλωμένη αριστεράντζα ή αντεθνιστής πολυπολυτισμικός περιωπής, ο γιός σου κάλιστα θα μπορούσε να είναι στρατιώτης στη θέση αυτού του παιδιού που στείλανε στο νοσοκομείο τα σιχαμένα τα ανθρωπάρια του σιναφιού σου.
Για φέρ’ το λίγο στο μυαλό σου.
Ο γιός σου υπηρετεί την Πατρίδα του σε κάποια μεθόριο, παίρνει την άδειά του για να γυρίσει για λίγο στο σπίτι του, βάζει τα άπλυτα στον στρατιωτικό του σάκκο, κάνει υποχρεωτικά μια διανυκτέρευση στην Αθήνα και κάνει μια βόλτα για καφέ στο Μοναστηράκι.
Κι εκεί του την φυλάει η μοίρα. Μερικές δεκάδες απάνθρωπα/υπάνθρωπα, ανεγκέφαλα  τσογλάνια που παριστάνουν τους δημοκρατο-αριστερο-αναρχο-επαναστάτες του την πέφτουν και τον κάνουν ασήκωτο απ’ το ξύλο.
Ωραία επαναστατική εικόνα, έτσι;
Ποιός του είπε άλλωστε του γιού ΣΟΥ να έχει κοντό μαλλί και στρατιωτικό σάκκο, ε;
Ποιός είπε στους Καταδρομείς να έχουν κοντό μαλλί, ΕΕΕ; Ποιός; Δεν μπορούν δα κι αυτοί να έχουν μαλούρα και μούσι, κάτι σαν τους Seals που την πέσανε στον Οσάμα Μπιν Λάντεν ένα πράμα;...
Άκου κει κοντό μαλλί και στρατιωτικό σάκκο...φασίστας θα’ ναι...έτσι είναι άλλωστε οι επαναστατικές διαδικασίες...ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ...ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ...αποτελεσματικές, εεεε ανθρωπάκο;;;;
Πως λένε κάτι άλλοι ότι όποιος έχει ένα μικρομάγαζο είναι μεγαλοκαπιταλιστής εκμεταλλευτής του λαού και του αξίζει να του κάψουν το κωλομάγαζο;
Ένα τέτοιο πράγμα...
Ή ας πούμε, όλοι οι ιερείς και οι Μοναχοί την ίδια μούρη έχουν, ε;. Καθίκια του διαβόλου. Δεν υπάρχουν Άγιοι άνθρωποι, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Τους βαφτίζουνε Παστίτσιους, τους διαπομπεύουν όλους, κι άμα λάχει καίνε και καμία Εκκλησία...ή ακόμη, στο μέλλον θα σταυρώνουν και κανέναν ιερέα όπως κάποιοι πρόγονοί τους στον εμφύλιο.
Όχι ρε ανθρωπάκο....
Μην βαυκαλίζεσαι τάχαμου «αποτροπιασμένος»...
Δεν ήταν τυχαίο το φονικό βρωμόξυλο που ρίξανε αυτά τα σιχαμένα κτήνη στον στρατιώτη.

Ήταν εσκεμμένο. Στο πρόσωπο του άμοιρου στρατιώτη φαντασιώνονταν ότι τσάκιζαν τον "Μέγα Στρατοκράτη και την (στο μυαλό τους) Εθνική Μιλιταριστική Ιδεολογία" τα άρρωστα υποκείμενα.

Και δείχνει που έχει φτάσει το αντεθνικό δηλητήριο μέσα στο καριόλικο κεφάλι τους.
 
Το δηλητήριο που εσείς οι δήθεν δημοκράτες του αριστεροουτοπικού, αντεθνικού, άθεου λόγου και της δεξιάς τσέπης τους φυτέψατε στο κεφάλι.
Εσείς που από τον καναπέ σας και τα πολιτικά σας γραφεία τους πορώσατε, τους ντοπάρατε και τους εξαπολύσατε να κάνουν την βρωμοδουλειά σας.
Ενώ εσείς σφυράτε κλέφτικα κρατώντας «πολιτισμένες αποστάσεις».
Να θυμάστε όμως, πως έτσι που τα κάνατε, αυτό το σιχαμένο σαρκοφάγο σκυλί που εξαπολύσατε θα κυνηγάει τα κομμάτια σας σε λίγο.

Κάντε μόνον τον κόπο ν’ ακούσετε την εμπειρία του δικού σας του Σαββόπουλου επ’ αυτού.

Αυτός μπορεί να μην υπηρέτησε στον Στρατό, να το «απέφυγε», αλλά όταν ήρθε η ώρα του γιού του, δήλωσε δημόσια «μετανοιωμένος» για την «δική του αποφυγή» και του «αφιέρωσε και τραγούδι του γιού του».

Το «Καλός φαντάρος γιέ μου»....
Αυτό κάτι λέει. Πως μπορεί να το κρύβετε, αλλά οι περισσότεροι απο εσάς το αποδέχεστε.
Άρα, έχετε πολύ υψηλές πιθανότητες να είναι ο δικός σας γιός αύριο καταματωμένος και τσακισμένος στο νοσοκομείο από τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ τσογλάνια...
Λοιπόν ανθρωπάκο;
Κατάλαβες μήπως τώρα «τι εξαπέλυσες» στους δρόμους και «τι είναι αυτό που έρχεται»;

Από την ώρα που τα σιχαμένα τα ανθρωποειδή σου σακάτεψαν στο ξύλο αυτό το παιδί, τα άτιμα τα ΜΜΕ ΣΟΥ έριξαν κουρτίνα παριστάνοντας πως τίποτα δεν έγινε, οι αδίστακτοι οι πολιτικοί σου επίσης, αστυνομία, δικαιοσύνη και στρατός σφυράνε κλέφτικα αντί να προστατέψουν πολίτες και φαντάρους από τη μανία των σιχαμένων των μαντρόσκυλών σου,  μήπως κατάλαβες τι «ρεύμα οργής διαπέρασε» το διαδίκτυο και κάθε «σκοτεινή γωνιά» αυτού του τόπου τις τελευταίες ημέρες;

Μήπως μπορείς να φανταστείς πόσοι και πόσοι θα ήθελαν να πάρουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ το αίμα τους πίσω από τα αδίστακτα σκυλιά σου;
Μήπως κατάλαβες τώρα ΤΙ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕΣ;

Άντε μάζεψέ το τώρα «ανθρωπάκο»...
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου