Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Στο μάτι του Κυκλώνα η Ελλάδα ...Με οπλισμένα μαχητικά , CN-235 και Ε/Π σε όλο το Αιγαίο οι Τούρκοι !

Από όλα έχει ο ''μπαξές'' Τούρκικα οπλισμένα  μαχητικά ,αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας  με συστήματα καταγραφής, αλλά Ε/Π του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού σε πάνω απο 10 παραβάσεις -παραβιάσεις  σε όλο το Αιγαίο σήμερα ανεβάζοντας κατακόρυθα το θερμότερο !
 
  Δεν εννοούν οι Τούρκοι να ησυχάσουν ενώ το καλοκαιρινό μορατόριουμ των δύο χωρών για την περίοδο του Καλοκαιριού ισχύει και τηρείται μόνο απο την Ελλάδα !

Η Ελληνική πολεμική αεροπορία έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τις πύρινες φλόγες που κατακαίουν την Ελλάδα με εμπρησμό από πρόθεση όπως το παραδέχθηκε και ο Υπουργός Δένδιας πλέον όταν εμείς που τα γράφαμε χρόνια τώρα ήμασταν περίπου γραφικοί !

Η Πολεμική αεροπορία σήκωσε 10 πυροσβεστικά σήμερα και  2 ζεύγη πολεμικών να αναχαιτίσουν τις φλόγες και τους Τούρκους την στιγμή που η Ελλάδα αιμοραγεί σε μέσα και πληρώματα !

Απο την άλλη έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους Γερμανούς κατασκόπους αλλά και τις απειλές εντός Ελλάδος όχι κάποιων παρακρατικών αλλά Υπουργών  τη Κυβέρνησης του Ερντογάν !
 
 Σήμερα είχαμε :
 
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ   : 1 (4 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 & 1 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     : 4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    : 6
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       : -
ΠΕΡΙΟΧΗ           : ΒΟΡΕΙΟ , ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου